Forret
- Tunlagkage pyntet med rejer og æg
- Wraps med røget laks pyntet med rejer
- Hønsesalat med karrydressing pyntet med bacon
- Fiskelagkage med dressing
- Røget laks med røræg
- Fiskefad – kogt torsk pyntet med rejer og asparges
- Tunmusse med krydderurtedressing
- Hønsesalat med ananasring
- Parmaskinke med asparges
- Dampet kyllingebryst med karrydressing
- Gravet laks med dilddressing
- Tarteletter med høns i asparges (skal selv varme)
- Krabbe salat i vandbakkelse
- Lakseroulade med urtedressing
- Røget ørred med æggestand
- Dampet laks med citrondressing
- Råmarineret oksekød med soltørret tomat, oliven, ost
- Pestobagt hvid fisk med pestodressing
- Kalkunruller med flødeost og peberfrugt.
Alle forretter serveres med
brød og smør.
Forretterne er flot anrettet på fade, klar til og sætte på ta' selv bordet.
Hovedret
- Oksetyndsteg – medium eller gennemstegt
- Farseret kalkunbryst med spinat
- Krydderkam (svinekam) med mildt krydderi
- Kyllingelår eller –bryst
- Lammekølle med persille og hvidløg
- Græsk farsbrød med fetaost, soltørrede tomater og oliven (oksefars)
- Mørbradbøf med champignonsauce (skal selv varme)
- Kalkungryde med bacon og peberfrugt i tomatsauce (skal selv varme)
- Glaseret hamburgerryg
- Pandekager med oksekøds fyld
- Taco-skaller med krydret oksefyld
- Kyllinge hotwings
- Rødvinsmarineret nakkesteg
- Millionbøf med bagt kartoffelmos
- Appelsinmarineret kalkunbryst
- Indbagt svinemørbrad med fars og peberfrugt.
- Barbecuemarineret Kyllingespyd.
Alle hovedretter serveres med ca. 25 skåle med forskellige salater, f.eks. rissalat, pastasalat, oliven, fetaost, brødcoutoner, broccolisalat, reven gulerod og meget meget mere. Dertil 2 slags dressinger.
Samt 2 slags valgfrie kartofler, f.eks. fløde, små-stegte, bage, kartoffelsalat, marineret eller små kartofler med skræl.
Alle stegeretter er varme i termokasser, klar til at skære ud. Salatbordet er i glasskåle, klar til at server.
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter og 1 dessert
196 kr. pr. couvert.
Hovedret: 150 kr..
Med forret eller dessert: 175kr.
Levering fra 175,00 kr.
Hente retur fra 100,00 kr. ellers skal det leveres tilbage inden 3 dage fra levering.
Betaling kontant ved levering, hvis ikke andet er aftalt. Ring/mail hvis du er i tvivl.
Dessert
- Islagkager fra Vebbestrup
- Frugtsalat med fløde
- Is, pære og chokoladesauce
- Citronfromage pyntet med flødeskum
- Appelsin fromage pyntet med flødeskum
- Karmel fromage pyntet med flødeskum
- Fløderand med frugt
- Fløderand med jordbær sovs
- Trifli f.eks. sveske eller jordbær
- Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
- Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
- Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
- Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
- Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
- Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
- Forskellige oste med druer og kiks
- Frugttærter med creme fraiche.
- Nøddetærte med frugt sovs.
- Frugt salat med råcreme.
- Ostelagkage med kirsebær eller mandariner gele top.