Forretter
- Muslingeskal med høns i asparges, tomat og agurk
- Hønsesalat på ananasring servers med flutes
- Kyllingecocktail med karry dressing og flutes
- Vandbakkelse med fyld, f.eks. krabbe, hønse eller rejesalat
- Marineret kyllingebryst, anrette på salat med karry dressing og flutes
- 2 tarteletter med høns i asparges, tomat og agurk
- Tunmousse med krydderurtedressing og flutes
- Warps pandekage med skinke og
flødeost flot anrettet på salat med piment dressing og flutes. - Skinke roulade på frisk salat med grønne asparges, krydder urtedressing og flute.
Hovedretter
- Svinekam stegt som vildt med bønner, gulerødder, hvidekartofler, waldorfsalat, vildtsauce, surt og sødt
- Flæskesteg med rødkål, asier, brunede kartofler, hvide kartofler, fransk kartofler og sauce
- Hamburgerryg med 3 slags grønsager, aspargessauce og hvide kartofler
- Svinekotelet med 3 slags grønsager, hvide kartofler og skysauce
- Svinemørbrad i butterdej med flødestuvet champignon, salatmix, dressing og hvide kartofler
- Gammeldags oksesteg med bønner,gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt,
hvide kartofler og sauce - Kalvesteg med, bønner, gulerødder, waldorfsalat, surt og sødt, hvide kartofler og skysauce
- Dyresteg med bønner, gulerødder, waldorfsalat, hvide kartofler og vildt sauce
- Sprængt nakkesteg med lys sauce, hvide kartofler og 3 slags grønsager
- Husar steg med 3 slags grønsager, hvide kartofler, asier samt sauce
- Oksebryst med 3 slags grønsager, hvide kartofler, asier, peberrods sovs og butterdejs snitte
Dessert
- Islagkager fra Vebbestrup
- Frugtsalat med fløde
- Is, pære og chokoladesauce
- Citronfromage pyntet med flødeskum
- Appelsin fromage pyntet med flødeskum
- Karmel fromage pyntet med flødeskum
- Fløderand med frugt
- Fløderand med jordbær sovs
- Trifli f.eks. sveske eller jordbær
- Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
- Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
- Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
- Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
- Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
- Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
- Forskellige oste med druer og kiks
Frit valg 3 retter 179 kr. pr. cou.
2 retter 152 kr.
1 ret 115 kr.
Det er selvfølgeligt muligt at komme med egne opskrifter og ønsker.