Forretter
- Kogt og stegt fisk i skal med hollandaise sauce, rejer,asparges, champignon
- Fiskefad kogt torsk, rejer og asparges. Dressing og flutes
- Rejecocktail med dressing og flutes
- Røget eller gravet laks på salat med rejer, asparges, dressing og flutes
- Røget ørred på frisk salat pyntet med rejer, grøn asparges ½ æg flutes og stuvet spinat
- Røget hellefisk på frisk salat pyntet med rejer, asparges, dressing og flutes
- Dampet laks på frisk salat, pyntet med rejer, grøn asparges, ½ æg, dressing og flutes
- Fiske pate på frisk salat pyntet med rejer, krydderurte dressing og flutes.
- Lakseroulade med rejer på bund af
salat. Flot pyntet, dertil serveres der krydder urtedressing og flutes. - Warps pandekage med røget laks på frisk salat med flutes og krydderurter
dressing.
Hovedretter
- Oksetyndsteg med rødvinssauce, ristet svampe, 3 slags grønsager og kartofler
- Kalvefilet med krydder kartofler, fyldt tomat, 3 slags grønsager, hvide kartofler
og sky sauce - Lammekølle fyldt med persille og hvidløg, serveres med kartofler, lammesauce og 3 slags grønsager
- Indbagt oksemørbrad med grønsagsterrin, kartofler,3 slags grønsager og skysauce
- Kronhjorte kølle med 3 slags grønsager, små stegte kartofler, vildt sauce, hvide kartofler
- Kalvemørbrad med 3 slags grønsager, små krydder kartofler, hvide kartofler og bearnaise sovs
- Okse coulotte med salatmix, broccolisalat, små krydder kartofler, paprikasauce
Dessert
- Islagkager fra Vebbestrup
- Frugtsalat med fløde
- Is, pære og chokoladesauce
- Citronfromage pyntet med flødeskum
- Appelsin fromage pyntet med flødeskum
- Karmel fromage pyntet med flødeskum
- Fløderand med frugt
- Fløderand med jordbær sovs
- Trifli f.eks. sveske eller jordbær
- Kvarkfromage på kagebund med frugtsauce
- Chokoladeskål fyldt med mandarin fromage. Dertil en hjemmelavet frugtsovs
- Hjemmelavet is. Fløde og bær kommer med til pynt
- Hjemmelavet roulade med flødeskum pyntet med bær
- Pandekage med vanilje is og jordbær syltetøj
- Dessertbord med 15 forskellige desserter. + 40 kr pr cou. Min 20 personer
- Forskellige oste med druer og kiks
Frit valg 3 retter 205 kr. pr. cou.
2 Retter 178 kr.
1 ret 150 kr.
Det er selvfølgeligt muligt at komme med egne opskrifter og ønsker.